Úroveň tepové frekvence v souvislosti s tréninkem aerobiku - Mrázková, Eva, 1980- (2007)
Diplomová práce zjišťuje rozdíly tepové frekvence ve vybraných formách komerčního aerobiku a s tím související problematikou výpočtů HRmax a procentuálního rozdělení velikosti zatížení. Podstatou práce je porovnat úroveň tepové frekvence u náhodně vybraného souboru, zjistit povědomí veřejnosti o vlivu tepové frekvence na organismus a doporučit nejpřesnější vzorec pro výpočet HRmax.