Aplikácia regeneračných a kompenzačných techník v triatlone - Magna, Rastislav (2007)
V diplomovej práci som sa zaoberal významom zaraďovania regeneračných a kompenzačných techník do triatlonového tréningového procesu. Jednou z hlavných dvoch kapitol práce sú prostriedky regenerácie v triatlone. Tou druhou hlavnou kapitolou je spracovanie problematiky kompenzačných cvičení v triatlone.