Srovnání kondiční připravenosti basketbalistů ve věku 15-16 let - Kundera, Václav (2007)
Práce se zabývá srovnáním plánů kondiční přípravy basketbalistů ve věku 15-16 let. Plány porovnáme na základě výsledků testů provedených na hráčích v průběhu tří let.