Využití měřiče tepové frekvence za účelem redukce hmotnosti při skupinovém aerobním cvičení - Kuchařík, Milan (2007)
ANOTACE KUCHAŘÍK, M., Využití měřiče tepové frekvence za účelem redukce hmotnosti při skupinovém aerobním cvičení, diplomová práce, Brno, 2007, 61 s. Diplomová práce se zabývá využitím měřiče tepové frekvence za účelem redukce hmotnosti při skupinovém aerobním cvičení u běžné populace, historií aerobiku v ČR a ve světě, klasifikací hmotnosti, stanovením vhodné intenzity zatížení, vymezením pojmu měřič tepové frekvence a praktickým měřením tepové frekvence 22 testovaných osob při aerobním cvičení, rozborem naměřených dat a následně vyvozením závěru o vhodnosti použití měřičů TF při aerobních aktivitách.