Vliv kompenzačních cvičení na oslabené svalové skupiny u hráčů tenisu - Rittichová, Jiřina (2007)
RITTICHOVÁ, JIŘINA. Vliv kompenzačních cvičení na oslabené svalové skupiny u hráčů tenisu. Brno MU, 2007. 59s. Diplomová práce se zabývá tím, nakolik se zlepší zkrácené a oslabené svalové skupiny u hráčů tenisu a také nakolik se u téže skupiny zlepší držení těla.