Plavecký výcvik a nemocnost dětí předškolního věku - Kukusíková, Tereza (2007)
Příjmení a jméno: Kukusíková Tereza Rok zpracování: 2007 Obor: Učitelství tělesné výchovy pro základní školy a učitelství ruského jazyka a literatury pro základní školy Název práce: Plavecký výcvik a nemocnost dětí předškolního věku Vedoucí práce: PaedDr. Miloš Lukášek, Ph.D. Počet stran: 53 Počet obrázků: 19 Počet tabulek: 6 Počet příloh: 2 Počet pramenů a literatury: 20 Klíčová slova: plavecký výcvik, plavecké kurzy, jarní a podzimní období, nemocnost dětí, otužování vodou, dětské nemoci.