Analýza organizování atletických (běžeckých) závodů v ČR - Kříž, Michal (2007)
Obsahem diplomové práce je zkoumání běžeckých závodů, které proběhly v roce 2006 v ČR, jejich statistické vyhodnocení a srovnání se socioekonomickými údaji z jednotlivých krajů.