Metodický materiál pro výuku lidových tanců - nivnická sedlcká - Krchňáčková, Gabriela; Skotáková, Alena, 1977-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2007)
Práce se zabývá metodickým zpracováním lidového tance, nivnické sedlcké a nivnického čardáše, pro jeho výuku ve škole i ve folklórních sdruženích.
The work is dealing with the methodical elaboration of the folklore dance from, ‘nivnicka sedlcka’ and ‘nivnicky cardas’ for teaching at schools as well as in folklore groups.
Vedoucí práce: Alena Skotáková.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: lidové tance; folk dances; diplomové práce; master's theses