Současné možnosti odvykacích terapií při látkových závislostech - Kučerová, Petra, 1981- (2007)
Ve své bakalářské práci jsem se zaměřila na zjištění nejčastější terapie z pohledu drogově závislých a na recidivách při léčbě a zpětnému návratu k drogám. Vycházela jsem ze zjištění na základě dotazníků, které vyplnili drogově závislí klienti v průběhu odvykací terapie. Touto metodou jsem zjistila, že většina klientů podstoupila léčbu opakovaně a všichni měli zájem začít nový život bez drog. Tato bakalářská práce se může využít při komunikaci s drogově závislými klienty, zejména při preventivní činnosti.