Vážíme si antibiotik? - Pospíšilová, Veronika (2007)
Bakalářská práce zjišťuje úroveň informovanosti široké veřejnosti o způsobu užívání antibiotik, jejich nežádoucích účincích a bakteriální rezistenci k antimikrobním přípravkům. Jejím obsahem je analýza a interpretace dat získaných od 154 respondentů pomocí dotazníkového šetření. V závěru je zdůrazněna nutnost systematického vzdělávání laické i odborné veřejnosti.