Uplatnění běžecké abecedy v tréninku mládeže - Morávek, Antonín (2007)
Morávek, Antonín: Uplatnění běžecké abecedy v tréninku mládeže, bakalářská práce. Brno, 2007, 60 s. Tato práce se zabývá zefektivněním a zpestřením nácviku běžecké abecedy v tréninku mládeže. Popisuje základní princip motivace a prostředky pro její vytvoření. Názorně ukazuje jednotlivá cvičení běžecké abecedy a nejčastější chyby.