Smlouva o dílo - stavba na klíč - Lasáková, Dana (2007)
Diplomová práce je orientována na problematiku takové smlouvy o dílo, kde jejím předmětem je stavba na klíč. Autorka se tedy zabývala smlouvou o dílo ve výstavbě. Kromě historického a zahraničního exkursu se dotkla jednotlivých ustanovení současné smlouvy o dílo dle obchodního zákoníku.