Vazby právní úpravy obchodních společností a konkurzu - Lubojacká, Zuzana (2007)
Diplomová práce se zabývá prohlášením konkurzu na majetek obchodní společnosti a důsledky, které z něj plynou pro obchodní společnost. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány také zrušení a likvidaci obchodní společnosti a na závěr je porovnávána nová úprava úpadku, jejíž účinnost bude posunuta na 1.1.2008.