Program shovívavosti - Kreiselová, Ivana (2007)
Práce se zabývá problematikou inovativního postupu úřadů pro ochranu hospodářské soutěže při odhalování kartelových dohod, který spočívá v aplikaci tzv. programu shovívavosti.