Odpovědnost a ručení statutárních orgánů kapitálových společností - Šebek, Přemysl (2007)
Práce se věnuje odpovědnosti a ručení statutárních orgánů v kapitálových společnostech. Druhá kapitola podává definice základních pojmů, konkrétně pak definuje obchodní společnosti, statutární orgán.