Problematika zónového bránění ve vrcholovém fotbale - Bernard, Jan (2007)
ANOTACE Jan Bernard, Problematika zónového bránění ve vrcholovém fotbale, Bakalářská práce, Brno: MU Fsps, 2007, 47s. V bakalářské práci stručně popisujeme historii vývoje základního rozestavění a systémů hry. Zabýváme se zónovou obranou, kde jmenujeme základní principy a hlavní požadavky na její aplikaci.