Struktura ročního tréninkového procesu reprezentanta v MTB - maraton - Šitavancová, Ivana (2007)
Bakalářská práce se zabývá strukturou ročního tréninkového procesu reprezentanta v MTB - maraton. V první, teoretické části je popsán trénink horských kol obecně. Ve druhé, praktické části je porovnána teorie s praxí prostřednictvím záznamu tréninkového deníku reprezentanta MTB maraton.