Problematika úspěšnosti střelby v biatlonu - Moravcová, Klára; Ondráček, Jan, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2007)
Autor bakalářské práce: Klára Moravcová Název bakalářské práce: Problematika úspěšnosti střelby v biatlonu Obsah: Prostudování materiálů o daném problému, porovnání materiálů a svých vastních zkušeností, vytvoření vlastního textu Místo a rok vydání: Brno, 2007 Počet stran: 33.
Author bachelors work: Klára Moravcová Name of bachelors work: Problems of success shooting in biathlon Subject: Study material about this problem, compare literature with my own experiance, make own material Place and year publication: Brno, 2007 Number of page: 33.
Vedoucí práce: Jan Ondráček.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: biatlon; sportovní střelba; biathlon; shooting; bakalářské práce; bachelor's theses