Problematika úspěšnosti střelby v biatlonu - Moravcová, Klára (2007)
Autor bakalářské práce: Klára Moravcová Název bakalářské práce: Problematika úspěšnosti střelby v biatlonu Obsah: Prostudování materiálů o daném problému, porovnání materiálů a svých vastních zkušeností, vytvoření vlastního textu Místo a rok vydání: Brno, 2007 Počet stran: 33.