Dodací podmínka u kupní smlouvy - Forýtek, Michal (2007)
Cílem práce je podat ucelený výklad, jež by se zabýval nejen samotnou konstrukcí dodacích podmínek v kupní smlouvě, ale i následnou harmonizací přepravní smlouvy ve vztahu k nim. Velká pozornost je věnována analýze právních předpisů, mezinárodních úmluv.