Vyměřovací řízení při správě daní - Klemová, Daniela (2007)
Vyměřovací řízení je stěžejní částí daňového řízení, ve které dochází ke stanovení daňového základu a daně a následnému vyměření. Práce se zaměřuje zejména na problematické instituty, které se v rámci vyměřovacího vyskytují, jako je dodatečné vyměření daňové povinnosti, stanovení daně podle pomůcek či opakovaná daňová kontrola.