Kontraktace podle Úmluvy OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží - Gundel, Andrej (2007)
Diplomová práce popisuje proces vzniku mezinárodní smlouvy o koupi zboží, dle Úmluvy OSN o mezinárodní koupi zboží.