Vytýkání faktických vad v režimu Úmluvy OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží - Hrbáčová, Hana (2007)
Diplomová práce se zabývá Úmluvou OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží, konkrétně procesem vytýkání faktických vad v režimu této úmluvy. Práce začíná stručným rozborem úmluvy samotné, zvláště rozborem její historie, předmětu, aplikace a interpretace. Převážná část práce je věnována procesu vytýkání faktických vad a rozboru článků, které se týkají tohoto procesu.