Právní problémy spotřebitelských smluv v právu ES - Hulena, Martin (2007)
Cílem práce je podat přehledný souhrn problematiky spotřebitelských smluv v právu Evropských společenství s důrazem na některé specifické body úpravy. Obsahové jádro práce tvoří čtyři kapitoly, věnující se vymezení klíčových pojmů spotřebitelské oblasti, hmotně právní úpravě obsažené v jednotlivých spotřebitelských směrnicích, kolizní problematice a problematice procesní.