Procesní účastenství v řízení před Soudním dvorem - Zahumenský, Tomáš (2007)
Práce se zaměřuje na vymezení jednotlivých účastníků řízení před Evropským soudním dvorem a to jak obecně, tak i v rámci jednotlivých řízení před tímto orgánem Společenství. Zvláštní pozornost je věnována žalobě na neplatnost aktu Společenství, která je z hlediska tématu této práce nepochybně nejzajímavější.