Stádia daňového řízení - Vágnerová, Jiřina (2007)
Tato práce se zabývá problematikou stádií daňového řízení podle zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků. Nejdříve dochází k vymezení základních pojmů a institutů daňového řízení. Hlavní cíl práce je věnován konkrétním stádiím daňového řízení včetně jejich charakteristiky s odkazem na relevantní judikaturu a následných úvah de lege ferenda.