Mezinárodní obchod se zbožím a technologiemi dvojího užití - Zachar, Vojtěch (2007)
Diplomová práce se zabývá jednou z metod regulace vývozu, a to regulace obchodu se zbožím a technologiemi dvojího užití. Práce je rozdělena do tří tématických oblastí, a to oblasti politicko historické, oblasti legistalivního vývoje a oblastí platné hmotně-právní a procesně-právní upravy.