Opravné prostředky ve správním řízení - Sluštíková, Kateřina (2007)
Cílem práce je rozbor opravných prostředků ve správním řízení. V obecné části jsou vysvětleny obecné pojmy jako správní právo, veřejná správa, zákonnost ve veřejné správě a její záruky. V dalších částech se práce zabývá jednotlivými opravnými prostředky, řádnými, mimořádnými i prostředky dozoru. V poslední části práce je popsán soudní přezkum správních rozhodnutí.