Podstatné a nepodstatné porušení smlouvy z pohledu Úmluvy OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží - Bartošík, Rudolf (2007)
Práce je zaměřena na podstatné a nepodstatné porušení smlouvy z pohledu Úmluvy OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží, poukázané na soudobé rozhodovací praxi, se zvýšeným zaměřením na německé národní soudy.