Spolupráce územních samosprávných celků - Musil, Robert (2007)
Práce se zabývá spoluprácí územně samosprávných celků a je členěna do čtyř kapitol. První kapitola je věnována východiskům práce, její struktuře a historickému vývoji institutu spolupráce. V druhé kapitole je velmi podrobně rozebrána právní úprava vztahu spolupráce územně samosprávných celků.