Ochrana životního prostředí a veřejného zdraví před nežádoucími účinky hluku - Janků, Petra, 1983- (2007)
Předmětem této práce je rozbor problematiky hluku v mimopracovním prostředí a ochrany před ním z různých hledisek podle současné právní úpravy. Součástí je také posouzení souladu české právní úpravy a právní úpravy ES. Uvedeny jsou i dva příklady z praxe.