Odpovědnost za staré ekologické zátěže - Pírek, Čeněk (2007)
Pro svou diplomovou práci jsem si vybral téma odpovědnost za staré ekologické zátěže, u nichž není původce znám. Hlavním cílem práce je hledání možných odpovědnostních vztahů v aktuálních předpisech práva životního prostředí České republiky aplikovatelných na staré ekologické zátěže.