Věcná břemena ve prospěch podnikatelů zajišťujících veřejnou komunikační síť - Gříbková, Petra, 1976- (2007)
Diplomová práce je zaměřena na oblast zřizování věcných břemen ve prospěch podnikatelů zajišťujících veřejnou komunikační síť. Obsahuje zhodnocení předchozí i současné právní úpravy oblasti mobilních elektronických komunikací z pohledu existence věcného břemene ve prospěch vlastníků komunikačních vedení.