Ochrana kupujícího při prodeji zboží v obchodě - Jurka, Marian; Fiala, Josef, 1953-; Masarykova univerzita. Katedra občanského práva (2007)
Diplomová práce se zabývá rozborem právních prostředků ochrany kupujícího při prodeji zboží v obchodě, přičemž se zaměřuje hlavně na soukromoprávní aspekty této ochrany, opomenuty však nezůstaly i některé aspekty veřejnoprávní. Účelem této práce však není pouze popsat, jak uvedené právní prostředky fungují, ale též postihnout jejich nedostatky.
The Dissertation is dealing with analysis of protection of buyer, while selling goods in shop legal assets. Whereas it is specializing in civil aspects of this protection, some statutory aspects are not being left out. The purpose of this dissertation is not just to describe the way, how the legal assets of protection, mentioned above, work, but also affect their deficiencies.
Vedoucí práce: Josef Fiala.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: občanské právo; prodej; civil law; selling; diplomové práce