Nekalá ujednání ve spotřebitelských smlouvách - Cák, Miroslav (2007)
Diplomová práce se věnuje: nekalým ujednáním v českém právním řádu, ochraně spotřebitele ve smluvních vztazích, vlivu směrnice 93/13/EHS o nekalých ujednáních ve spotřebitelských smlouvách na smluvní ujednání spotřebitelských smluv, porovnání definic a úvahu nad implementací.