Zánik nájmu bytu - Švrček, David (2007)
Diplomová práce obsahuje analýzu jednotlivých způsobů zániku nájmu bytu. Těžištěm práce je výpověď pronajímatele z nájmu bytu. V úvodu práce je obsažen historický exkurz. Jsou reflektovány významné změny v oblasti skončení nájmu provedené zákonem č. 107/2006 Sb., který pozměnil ustanovení o nájmu bytu.