Alternatívy v českom trestnom práve - Štefánik, Ondrej (2007)
Diplomová práca na tému "Alternatívy v českom trestnom práve" je orientovaná na komplexný rozbor trestnoprávnych alternatív de lege lata i de lege ferenda.