Společný nájem bytu - Mareš, Libor (2007)
Diplomové práce se věnuje problematice bydlení na území České republiky se zaměřením na společné bydlení osob v postavení společných nájemců bytu, manželů, registrovaných partnerů či osob tvořící společnou domácnost.