Role tzv. regulačních orgánů elektronických médií při ochraně svobody slova, práva na informace a veřejné služby - Řeháková, Lenka (2007)
V diplomové práci se autorka zaměřila zejména na problematiku mediální komunikace. Předmětem zkoumání bylo personální složení regulačních orgánů elektronických médií, jimiž jsou Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Rada České televize a Rada Českého rozhlasu.