Řízení v režimu stavebního zákona - Dostál, Martin (2007)
V mé diplomové práci se soustředím na právní úpravu řízení v režimu stavebního zákona. Nejprve vymezuji vztah mezi Stavebním zákonem, který obsahuje právní úpravu zvláštního správního řízení, a Správního řádu, který upravuje obecné správní řízení, a použití Správního řádu v řízeních v režimu stavebního zákona. Následující kapitola pojednává o organizaci na úseku Stavebního zákona.