Postih pachatelů jednajících ve zločinném spolčení - Hanzlík, Jaroslav (2007)
Cílem diplomové práce bylo poukázat na problematiku organizovaného zločinu, respektive na možnosti potírání této nebezpečné formy kriminality. První část práce obsahuje převážně teoretickou pasáž, zabývající se legislativním vymezením pojmu zločinného spolčení, souvisejícími trestnými činy a zákonnými možnostmi pro postih pachatelů.