Opravné prostředky v daňovém řízení - Minx, Tomáš (2007)
Předmětem této diplomové práce jsou opravné prostředky týkající se správy daní a poplatků, tedy daňového řízení, které upravuje zákon číslo 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků. Cílem této práce je nejen popisným způsobem objasnit jednotlivé instituty opravných prostředků, ale i upozornit na neopomenutelný význam judikatury soudů soustavy správního soudnictví a Ústavního soudu.