Trestněprávní aspekty boje s organizovaným zločinem na území ČR - Tejnský, Ondřej; Fryšták, Marek, 1974-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2007)
Předmětem této práce je boj s organizovaným zločinem na území ČR - z pohledu českého trestního práva hmotného a procesního, ale také z pohledu práva mezinárodního.
The object of this thesis is to analyse the fight against organized crime from the point of view of aspects of criminal substantive law, aspects of the law of criminal process and international law aspects.
Vedoucí práce: Marek Fryšták.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: organizovaná kriminalita; trestní právo; criminal law; organized crime; diplomové práce