Trestněprávní aspekty boje s organizovaným zločinem na území ČR - Tejnský, Ondřej (2007)
Předmětem této práce je boj s organizovaným zločinem na území ČR - z pohledu českého trestního práva hmotného a procesního, ale také z pohledu práva mezinárodního.