Vyměřovací řízení při správě daní - Hušková, Lenka (2007)
Cílem této práce bylo nastínit možnosti při podávání různých druhů daňových přiznání, jejich způsobů vyměření a dále využití opravných prostředků, které mohou daňové subjekty využít při uplatnění svých zákonných práv. Ale hlavní těžiště bylo především věnováno vyměřovacímu řízení.