Investiční pobídky - Bajerová, Tereza (2007)
Předkládaná diplomová práce se zabývá problematikou systému investičních pobídek v České republice. Analyzuje právní úpravu na evropské i národní úrovni, popisuje jednotlivé formy investičních pobídek a postup jejich udělování.