Komparace daňové, správní a soudní exekuce - Turečková, Petra; Radvan, Michal, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2007)
Práce pojednává o porovnání exekucí a to rozdíly mezi exekucí soudní, správní a finanční. Přičemž hlavní důraz je kladen na rozebrání a detailní zmapování postupu při exekuci daňové.
The diploma task is dealing with the terms of the executions - it means tax, administritive and justice execution. The main issue is given to tax execution - it is trying to map the process of tax execution.
Vedoucí práce: Michal Radvan.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: exekuce; soudní rozhodnutí a stanoviska; executions (law); judgments; diplomové práce