Vybírání a vymáhání daní v daňovém řízení - Dub, Radek (2007)
Tato diplomová práce se věnuje problematice placení daní a jejich nucenému vymáhání, pokud nejsou včas a řádně dobrovolně placeny. Diplomová práce se zabývá pouze daněmi v tzv. užším slova smyslu, tak jak jsou chápany ve smyslu daňové soustavy České republiky, která je vymezená platnými daňovými zákony.