Soudní kontrola veřejné správy Nejvyšším správním soudem - Steidl, Tomáš (2007)
Autor se v práci zabývá úlohou Nejvyššího správního soud jako vrcholného soudního orgánu rozhodujícího ve správním soudnictví. Jeho zřízením před více jak čtyřmi lety, došlo k zásadní změně systému správního soudnictví na území České republiky a zároveň k naplnění k naplnění čl. 91 odst. 1 Ústavy České republiky, který do soustavy obecných soudů řadí i Nejvyšší správní soud.