Provokace trestné činnosti - Brynda, Pavel (2007)
Tato práce se zabývá nepřípustností provokace trestné činnosti a to z pohledu ústavy a mezniárodních dokumentů o lidských právech, z pohledu práce policie a také mezinárodním srovnáním tématu. Závěrečná část je pak věnována judikatuře a východiskům de lege ferenda.